به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای گلستان، بررسی آماری و تفضیلی از منابع آب استان، چاه های غیر مجاز و پرونده ها ی متشکله، نصب کنتور هوشمند و انسداد چاه های غیر مجاز، همچنین گزارش پیش بینی وضعیت آب و هوا در ماه های پیش رو ، برنامه ریزی و اقدامات انجام شده جهت انجام پروژه های آبخیزداری و پخش سیلاب و تغذیه مصنوعی سفره های زیرزمینی از جمله دستور کارهای این جلسه بود.
رمضانعلی عابدی معاون پیشگیری دادگستری استان در این جلسه گفت: موضوعات بین بخشی به صورت جزیره ای قابل حل شدن نیست و باید همه بخش ها با هم لینک باشند تا بتوان اقدامات موثرتری انجام داد.
وی افزود: طرح سازگاری با کم آبی مقرر بود به صورت 5 ساله انجام شود و در جلسه بعدی صیانت، مدیران دستگاه ها گزارش اقدامات خود را ارائه نمایند.
دکتر حیدریان مدیر عامل شرکت آب منطقه ای گلستان در این جلسه با تاکید بر اینکه در سال آبی قبل وضعیت بارش ها تقریبا نرمال بود، گفت: اما به دلیل خشکسالی های سه سال اخیر همچنان وضعیت منابع آب زیرزمینی نرمال نیست و باید صرفه جوئی در منابع آب همچنان در بخش های مختلف در دستور کار باشد.
وی با بیان اینکه تاکنون حدود 67 درصد چاه های استان مجهز به کنتور هوشمند حجمی شده است، گفت: پیش شرط تمدید پروانه های چاه های کشاورزی باید نصب کنتور هوشمند باشد تا بتوان انضباط مصرف را ایجاد کرد.
مدیر عامل شرکت آب منطقه ای استان در ادامه اظهار کرد: در موضوع انسداد چاه های غیر مجاز با توجه به اینکه شش ماهه ابتدای سال فصل کشت و زرع کشاورزان بود کمتر انسداد انجام شد ولی در شش ماهه دوم روند انسداد چاه های غیر مجاز تسریع می شود و پیشنهاد ما این است از ظرفیت فرمانداران به عنوان رئیس شورای حفاظت از منابع آب شهرستان ها بیشتر در موضوع انسداد استفاده شود.
حیدریان در ادامه با اشاره به اینکه گلستان تنها دارای 15 هزار اراضی نسق در غرب استان برای کشت شالی است خواستار کاداست این اراضی از سوی جهاد کشاورزی استان شد که مقرر شد این موضوع تا یک ماه آینده از سوی جهاد کشاورزی استان اجرایی شود.