به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای گلستان، معاون برنامه ریزی شرکت در این جلسه هدف از برگزاری این مانور را شناسایی نقاط ضعف و قوت مجموعه و حرکت در مسیر بهبود نقاط قوت و کاهش میزان آسیب پذیریهای ناشی از نقاط ضعف ، بررسی میزان آمادگی برای مواجهه با تهدیدات و استمرار کسب و کار و خدمات شرکت در زمان وقوع بحران های سایبری عنوان کرد.
مهندس حسین حاجی حسینی افزود: در حال حاضر یکی از شاخصهای مهم توسعهیافتگی انجام فعالیتها و ارائه خدمات به صورت برخط است، اما باید توجه داشته باشیم که وقتی به دنبال توسعه هستیم تهدیدات فضای مجازی نیز به طور موازی پیشرفت کرده و زیرساختهای مهم و حیاتی ما را تحت الشعاع قرار میدهند، لذا حفظ و حراست از دادهها و اطلاعات و حریم خصوصی کاربران در برابر سوءاستفادههای احتمالی یکی از وظایف مهم کلیه سازمانها و دستگاه های اجرایی است.
رییس گروه مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شرکت آب منطقه ای گلستان نیز در این جلسه با اشاره به دستورالعمل پاسخگویی به حوادث سایبری وزارت نیرو در سه سطح پیش، حین و پس از حادثه ، روش اجرایی و سناریو این مانور را در سه مرحله گزارش جزئیات حادثه و بررسی اولیه توسط تیم فنی، فراخوان تیم امداد سایبری(CERT) تشکیل جلسه، شناسائی سطح تهدید و تصمیم گیری به جهت مقابله با شرایط حمله سایبری و برگزاری جلسه پایانی تیم امداد عنوان کرد.
مهندس جمشید بهمنی گفت: مقرر است نقاط قوت و ضعف و درس آموخته های این سناریو توسط همکاران مرتبط بررسی و مستند شود.
وی برگزاری این مانور را فرصتی برای آشنایی مدیران و کارشناسان با اهمیت نقش و وظایف خود در زمان وقوع تهدیدات سایبری و آرتقا سطح امنیت شرکت دانست و از تمامی شرکت کنندگان در این مانور قدردانی نمود.
لازم به ذکر است این مانور با مشارکت مرکز افتای استان گلستان، گروه مدیریت بحران و پدافند غیرعامل و شرکت های مشاور مرتبط برگزار گردید.