به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای گلستان، معاون برنامه ریزی شرکت گفت: در دوره فعالیت سازمان ها، دانش زیادی تولید می شود که غالبا هزینه زیادی نیز برای آنها می شود و عموما به دلیل عدم وجود ساز و کار مناسب برای ثبت و مستند سازی تجارب، این سرمایه ها به مرور زمان به فراموشی سپرده شده و با خروج کارکنان از سازمان، دانش کسب شده نیز خارج می گردد.
مهندس حسین دهقان افزود: استقرار نظام مدیریت دانش در دستگاه های اجرایی، از برنامه های اصلی و راهبردی سازمان امور اداری و استخدامی کشور در حوزه توسعه مدیریت است. شرکت آب منطقه ای گلستان نیز از سال های گذشته، گام هایی را برای ثبت دانش و تجربیات همکاران، برداشته است. از جمله این اقدامات می توان به برگزاری چند نشست مستندسازی تجارب با برخی همکاران خبره و به اشتراک گذاری نتایج این جلسات و جمع آوری آنها در قالب فرم ثبت تجارب شرکت اشاره نمود.
معاون برنامه ریزی شرکت اظهار کرد: در سال جاری، به منظور استقرار نظام مند سیستم مدیریت دانش در شرکت، قرارداد استقرار مدیریت دانش و مستندسازی تجارب و درس آموخته ها، با شرکت مشاوران توسعه آینده، منعقد و این پروژه از ماه مرداد سال 1402 آغاز شد. اهداف اصلی این پروژه شامل "ایجاد فرهنگ مستندسازی و به اشتراک گذاری تجارب"، "آشنایی با روش های دانش نویسی و تجربه نگاری" و "مستندسازی تعدادی از تجارب ارزشمند همکاران با استفاده از روش های انجام مصاحبه تخصصی، روایت گری و کافه دانش" است.
وی اظهار امیدواری کرد : با نهادینه کردن فرهنگ مستندسازی و به اشتراک گذاری تجارب بین همکاران، شاهد افزایش بهره وری شرکت از طریق کاهش هزینه ها و تسریع در حل مسائل مختلف باشیم.