در دیدار مدیر عامل شرکت آب منطقه ای استان با نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری عنوان شد:
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای گلستان، آیت الله شاهرودی در این جلسه با تشکر ازمدیر عامل شرکت آب منطقه ای و دیگر همکاران برای مدیریت منابع آبی در استان در شرایط بحرانی، اظهار کرد: با کاهش بارش ها و خشکسالی های اخیر دستگاه های مختلف اعم از آب منطقه ای، جهاد کشاورزی ، آب و فاضلاب و دیگر متولیان امر باید در بحث تبیین فرهنگ مصرف و تغییر الگوی کشت در استان متناسب با کم آبی تلاش مضاعف انجام دهند.
مدیر عامل شرکت آب منطقه ای گلستان در این دیدار گفت: نقش علما در فرهنگ سازی بخش های مختلف همواره نقش بی بدیلی بوده است وامید داریم از این ظرفیت ارزنده در استان در تبیین مسائل و چالش ها و راه حل های کاهش تنش های آبی در استان بهره گیری شود.
مهندس سید محسن حسینی با بیان اینکه طی 45 سال گذشته و بر طبق آمار استان، هر سه سال با یکی از موضوعات خشکسالی و سیل رو به رو بوده است، گفت: این موضوع موجب می شود وضعیت آب در استان حساس باشد و ما باید همواره برای مدیریت سیلاب با انجام اقداماتی مانند ساخت سدها، لایروبی رودخانه ها، عدم ساخت و ساز در حریم و بستر رودخانه ها و اصلاح و تعریض پل ها و ..آمادگی داشته باشیم.
مدیر عامل شرکت با بیان اینکه استان گلستان تحت شرایط حدی است، اظهار کرد: همچنین همواره باید مباحث خشکسالی را نیز مد نظر قرار دهیم چرا که ۴۰۰ هزار هکتار از اراضی استان گلستان تحت کشت دیم ووابسته به میزان بارش ها است و اگر کشاورزان توجه لازم را به این موضوع نداشته باشند با خسارت های فراوان در سال های خشکسالی مواجه می شوند.
مهندس حسینی بیان کرد: 8 هزار حلقه چاه عمیق، 12 هزار حلقه چاه مجاز بتنی کم عمق و حدود 13 هزار حلقه چاه غیر مجاز کم عمق در استان وجود دارد که تعدادی از چاه های غیر مجاز کم عمق در حال تعیین تکلیف و همچنین تعدادی مسدود شده است.
مهندس حسینی با بیان اینکه الگوی کشت به دلیل صرفه نبودن اقتصادی برای کشاورزان در استان کاملا رعایت نمی شود، گفت: پنبه گندم و سویا و کلزا از جمله محصولاتی است که نیاز به آب کمتری دارد اما به دلیل نداشتن صرفه اقتصادی کمترکشت می شود که نیاز است متولیان امر نسبت به اطلاع رسانی به کشاورزان اهتمام بیشتری داشته باشد تا فشار کمتری به آبخوان های استان وارد شود.