به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای گلستان، مهندس حسینی مدیر عامل شرکت در این جلسه، در خصوص تسریع در اجرای احکام قضایی انسداد و برگزاری جلسات با دادستان های شهرستان ها و هماهنگی استفاده از امکانات ادارات و ارگان های دیگر و تایید بر استفاده لذا امکانات و تجهیزات پیمانکاران طرف قرارداد معاونت طرح و توسعه و دفتر مهندسی رودخانه ها تاکید کرد.
مهندس دهقان مدیر دفتر مطالعات شرکت نیز گزارش آخرین وضعیت منابع آب زیرزمینی در استان را ارائه کرد و گزارش اجرای احکام انسداد چاه های غیرمجاز توسط مدیران و ادارت منابع آب شهرستانها ارئه شد.
مدیر دفتر حفاظت و بهره برداری شرکت اظهار کرد: در این جلسه مقرر شد، جهت تسریع در اجرای احکام قضایی انسداد ، مدیریت ها و ادارات منابع آب شهرستان ها ضمن برگزاری جلسه با دادستان های شهرستان ها نسبت به اخذ دستور دادستان ها جهت استفاده از امکانات شهرداری ها، اداره راه و سایر ادارات جهت انسداد چاه های غیر مجاز اقدام نمایند.
مهندس عبدالاحد باشقره افزود: همچنین تا پایان سال جاری از طریق پیمانکاران انسداد و نیز بسیج کلیه عوامل و امکانات نسبت به اجرای احکام انسداد حداقل 200 حلقه چاه های غیر مجاز اقدام لازم بعمل آید و معاونت طرح و توسعه از طریق از طریق مدیران پروژه ها هماهنگی لازم جهت استفاده از امکانات و تجهیزات پیمانکاران طرح های عمرانی برای انسداد چاه های غیرمجاز توسط مدیریت ها و روسای ادارات منابع آب بعمل آورند.
وی تصریح کرد: تشکیل جلسات شورای حفاظت شهرستان ها با توجه به تغییر فرمانداران، برگزاری جلسه در خصوص روند و انسداد چاه های غیرمجاز با حضور مدیران ستادی و شهرستانی انجام و در راستای تسریع در تعیین تکلیف تعداد 30 دستگاه کنتور هوشمند خریداری شده از محل اعتبارات تعادل بخشی بر روی چاه های کشاورزی میادین آب شرب (چاه های مجاور آب شرب) و نصب آن اقدام شود.
وی افزود: پس از آن، قیمت کنتورها و لوازم جانبی متعاقباً پس از نصب از مالکان آن ها اخذ و به حساب شرکت آب منطقه ای واریز شود و هزینه های نصب توسط مالکان چاه ها به پیمانکار نصاب پرداخت شود.