توسط مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان؛
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای گلستان، مدیر عامل این شرکت در اولین جلسه احیا و تعادل بخشی آب های زیرزمینی در سال جاری گفت: امسال سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل نامگذاری شده است و این نامگذاری تکلیف مار ا سنگین تر می کند.
مهندس علی نظری افزود: در سال اقتصاد مقاومتی با تاسی از سیاست های کلان کشور، یکی از برنامه های ما مدیریت تقاضای آب است و در این راستا، تجهیز نقاط تحویل آب به وسایل اندازه گیری حجمی، نصب کنتورهای هوشمند، حمایت از طرح های کاهش مصرف آب و ایجاد سامانه های نوین تامین و توزیع آب شرب از جمله برنامه های ما است.
وی با بیان این که یکی دیگر از برنامه های ما در راستای اقتصاد مقاومتی اصلاح ساختارتامین منابع آب است، که کاهش سهم استفاده ازمنابع آب زیرزمینی نیز یکی از مصادیق آن است، تصریح کرد: سیاست گذاری ما درحال حاضر به استفاده بیشتر از آب های سطحی و آب سدها برای شرب به جای آب زیرزمینی است.
مهندس نظری در ادامه استفاده از آب های نامتعارف،استفاده از پساب ها و آب دریا، تغذیه مصنوعی، استفاده از فناوری های جدید برای مصرف بهینه آب و استفاده از سرمایه گذاران بخش خصوصی برای سرمایه گذاری در بخش آب را بخشی دیگر از برنامه های شرکت در راستای اقتصاد مقاومتی در سال جاری اعلام کردند.
مدیر عامل شرکت آب منطقه ای استان، اصلاح الگوی مصرف و ضوابط و استانداردهای الگوی مصرف در کاربری های مختلف ،
استفاده از سیستم های آبیاری قطره ای و بارانی در بخش کشاورزی و اصلاح نظام تعرفه ای بخش آب از دیگر راهکارهای
موثر در کاهش مصرف آب و در راستای اقتصاد مقاومتی عنوان کرد.
مهندس نظری در ادامه تصریح کرد: باید بتوانیم اطلاع رسانی را در اولویت برنامه های خود قرار دهیم چرا که اگر بتوانیم همدلی و همزبانی را در بین خود و مردم ایجاد کنیم می توانیم به نتیجه برسیم.
مدیر عامل شرکت آّب منطقه ای استان ارتقاء بهره وری آب را از جمله برنامه های دیگر شرکت در راستای اقتصاد مقاومتی عنوان کردوافزود:مادامی که آب بی قیمت شود، هدررفت در بخش آب هم بالا می رود و با استقرار نظام قیمت گذاری جدید در تعرفه ها و نظارت امیدوار هستیم هدر رفت آب کاهش یابد.
مهندس نظری با اشاره به 5 شاخص اقتصاد مقاومتی تصریح کرد: اقتصاد مقاومتی باید درونزا، برون گرا، دانش بنیان، عدالت محور وهمراه با مشارکت مردمی باشد.
وی تصریح کرد:امسال نیز اجرای برنامه های احیا و تعادل بخشی آب های زیرزمینی،تداوم گروه های گشت و بازرسی، انسداد چاههای غیر مجاز وبه روز رسانی بانک اطلاعاتی در اولویت برنامه های آب منطقه ای استان قرار دارد.معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای استان هم در این جلسه اظهار کرد:سال گذشته 204 چاه غیر مجاز مسدود شد و امسال طبق برنامه مقرر است هزار چاه غیر مجاز در استان مسدود شود.
مهندس سید محسن حسینی افزود: طبق ارزیابی های انجام شده طرح انسداد توانسته است هشدارهای لازم و حساسیت را در بین مردم و بهره برداران ایجاد کند و این موضوع نوید خوبی برای اجرای بهتر طرح تعادل بخشی در سال جدید است.