به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای گلستان، در این بازدید که همراه با کارشناسان استان انجام شد، مدیر عامل شرکت آب منطقه ای استان اظهار کرد: یکی از مواردی که برای تنوع بخشی منابع درآمدی شرکت وهمچنین استفاده از زمین هایی که در اطراف سدها بوده و از آنها استفاده ای نمی شد، انجام گردید درخت کاری بود. اراضی اطراف سدها را شناسایی نقشه برداری و امکان سنجی کردیم و دهها هکتار را توانستیم درختکاری کنیم و برای تثبیت شیبها نیز گیاهی به نام وتیورگراس را در نظر گرفته ایم.
مهندس حسینی افزود: اراضی دیگری در اطراف سدها داریم که به لحاظ طبیعی نیزارهستند ، هم به لحاظ حفاظتی برای سدها اشکال ایجاد می کنند و هم غیر قابل استفاده هستند، لذا با توجه به اینکه در بالغ بر ۳۰۰ هکتار از اراضی استان مازندران نیشکر کشت می شود ، در بازدیدی از شهرستان های جویبار و بهنمیر با تیم کارشناسی ضمن بازدید ازمزارع و صحبت های لازم با مزرعه داران نیشکر و کارگاههای تبدیل نیشکر به این نتیجه رسیدیم که به نظر می آِید بازار خوبی داشته باشند.
وی بیان کرد: علیرغم اینکه در آن جا نیشکر کشت می شود ولی چون ظرفیت کارگاه ها بیشتر است از خوزستان هم نیشکر می آورند و اگر ما نیز بتوانیم در برخی نیزارهای اطراف سدها نیشکر را جایگزین نمائیم، می تواند در آمد مناسبی را نصیب استان کند و هم شکر ارگانیک برای استان تولید نماید.
مهندس حسینی افزود: در حال امکان سنجی موضوع هستیم که برای برخی اراضی نیزاری اطراف سدهای ما آیا امکان وجود داردیا خیر.