مدیر عامل شرکت آب منطقه ای گلستان در دیدار فرماندار بندرگز:
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای گلستان، مدیر عامل شرکت آب منطقه ای استان، در این دیدار اظهار کرد: بنا به پیشنهاد فرماندار بندرگز و بررسی های انجام شده، مطالعات انتقال آب شرب از حوضه نکارود به غرب استان به منظور تامین بلند مدت آب شرب این شهرستان ها در دستور کار قرار می گیرد.
مهندس سید محسن حسینی بابیان اینکه موضوع خلیج گرگان عملیات نجات خلیج گرگان پازلی چند وجهی است و با لایروبی چند رودخانه حل نمی شود، اظهار کرد: مسئله عمده خلیج گرگان پایین آمدن آب دریاست و خلیج گرگان هم با دریا مرتبط است.
وی افزود:در جریان سیل 98 ظرف دو ماه بیش از 160 میلیون متر مکعب آب از قره سو وارد خلیج گرگان شد اما طی چند روز به دریا تخلیه شد. خلیج گرگان که کمتر از یک میلیارد متر مکعب ظرفیت دارد، سالی یک میلیارد و 200 میلیون متر مکعب آب از دریا در آن گردش می کند. ولی اگر آب همه حوضه آبریز خلیج گرگان در گلستان و مازندران و همه حوضه قره سو کاملا وارد خلیج گرگان شود که امری غیرممکن است ، حجمی کمتر از 200 میلیون متر مکعب دارد.
مهندس حسینی افزود: اگر رودخانه های منتهی به خلیج گرگان و کانال های حد فاصل دریا و خلیج دائما لایروبی شود وآلودگی های رودخانه ها کاملا کاهش پیدا کند، در کیفیت آب خلیج بهبودی حاصل می شود ، حمل و نقل دریایی بهبود می یابد و گردش اب دریا به خلیج گرگان تسهیل می شود ول کمیت آب خلیج همچنان مرتبط با دریاست، ضمن آنکه لازم است راهکار موثری برای بوی لجن منتشره در اطراف خلیج جستجو کرد.
فرماندار شهرستان بندرگز در این دیدار با بیان اینکه شهرستان بندرگز سهم کمی از اعتبارات استانی دارد، گفت: تکمیل پروژههای بخش آب از جمله نیازهای اساسی این شهرستان است وهمچنین توجه به آب بندان های این شهرستان با هدف توسعه بخش گردشگری و آبزی پروری ضروری است.
مهندس حسین احمدی با تاکید بر لزوم ارائه طرح های گردشگری در سدهای کوچک مخزنی و آب بندان های منطقه از سوی شوراهای اسلامی و دهیاران افزود: اجرای چنین طرح هایی توسعه مناطق روستایی را به همراه خواهد داشت.
این مقام مسوول بر تمهیدات لازم برای تقویت منابع آب شهرستان تاکید کرد و مشکلات عدیده ناشی از خشک شدن بخشی از خلیج گرگان و اثرات آن بر زندگی مردم شهرستان را توضیح داد.