برگزاری جلسه شورای حفاظت از منابع آب شهرستان کلاله

دومین جلسه شورای حفاظت از منابع آب شهرستان کلاله با حضور فرماندار ، مدیران و روسای دستگاههای اجرایی در فرمانداری کلاله برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای گلستان در این جلسه فرماندار کلاله با تأکید بر اهمیت مدیریت منابع آب و خاک گفت: همه دستگاه‌ها و نهادهای اجرایی باید با همکاری و هماهنگی کامل برای کنترل سیلاب و کاهش خسارات احتمالی برنامه‌ریزی کنند.

محمود سالاری افزود: اجرای طرح‌های آبخیزداری، لایروبی رودخانه‌ها، ایجاد سیل‌بندهای محلی و آموزش کشاورزان در زمینه شخم زمین های کشاورزی در جهت مناسب به ویژه در زمینهای شیب دار از جمله اقداماتی است که باید برای حفاظت و صیانت از منابع آب شهرستان در دستور کار قرار گیرد.

احمد پارسایی راد رئیس اداره منابع آب شهرستان کلاله و مراوه تپه نیز با ارایه آخرین وضعیت بارشها، منابع آبی و مخازن سدها و جریان رودخانه ها، بر اقدامات حفاظتی و برخوردهای قانونی با متخلفین در حوزه آب سطحی و زیرزمینی در این شهرستان تاکید کرد.

وی همچنین با اشاره به برنامه ها و سیاست های سال جاری مدیریت منابع آب از جمله برگزاری مستمر جلسات شورای حفاظت از منابع آب، اجرای برنامه های تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی، جلوگیری از تصرف بستر رودخانه ها و مجاری آبی و لایروبی و بازگشایی آنها، فرهنگ سازی مصرف صحیح آب و صرفه جویی، خصوصا در بخش کشاورزی با اصلاح الگوی کشت بر پیگیری مستمر مصوبات شورای حفاظت از منابع آب تاکید نمود.

کد خبر: 6527
  تاریخ خبر : 29 شهریور 1404
 221
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 8
  • بیشترین بازدید همزمان : 642
  • بازدید امروز : 4,003
  • بازدید دیروز :
  • کل بازدید : 33,499,981
  • آخرین به روزرسانی : 9 تیر 1405 10:21:56
  • شناسه IP شما : 216.73.217.17

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : گلستان، کیلومتر یک جاده آق قلا، شرکت آب منطقه‌ای گلستان
  • کدپستی : 4913933165
  • تلفن : 01732687436
  • فاکس : 01732687082
  • پست الکترونیکی :
  • پیامک :
  • تلفن گویا :