رئیس اداره منابع آب شهرستان های آق قلا و گمیشان:

اجرای دیوار سنگی به طول ۱۵۰۰ متر در رودخانه گرگانرود برای محافظت از روستای آق زبیر آق قلا

رئیس اداره منابع آب شهرستان های آق قلا و گمیشان گفت: اجرای دیواره حفاظتی سنگی-ملاتی به طول ۱۵۰۰ متر در رودخانه گرگانرود برای محافظت از روستای آق زبیر در برابر سیلاب در راستای اجرا و تکمیل پروژه سد آقدکش در دستور کار قرار دارد .

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای گلستان، رضا پهلوانی رئیس اداره منابع آب شهرستان آق قلا و گمیشان اظهار کرد: سد آقدکش در بالا دست شهر آق قلا واقع شده است و این پروژه از طرحهای مهم و اولویت دار استان بوده و هدف از اجرای آن انحراف و مدیریت بخشی از سیلاب مازاد رودخانه گرگانرود است . پیش بینی می شود فاز اول طرح؛ شامل بدنه سد و کانال انتقال سیلاب به طول ۷/۵ کیلومتر در سال ۱۴۰۳ افتتاح شود.

وی افزود: جهت اجرای دیواره حفاظتی مذکور به آزاد سازی تعدادی از تصرفات واقع در بستر و حریم رودخانه گرگانرود در مجاورت روستای آق زبیر نیاز بود که با هماهنگی های صورت گرفته در سطح شهرستان و همکاری مردم منطقه در حال انجام است.

کد خبر: 5942
  تاریخ خبر : 23 آذر 1402
 624
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 85
  • بیشترین بازدید همزمان : 642
  • بازدید امروز : 3,185
  • بازدید دیروز :
  • کل بازدید : 32,233,131
  • آخرین به روزرسانی : 29 فروردین 1404 16:18:32
  • شناسه IP شما : 3.141.18.167

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : گلستان، کیلومتر یک جاده آق قلا، شرکت آب منطقه‌ای گلستان
  • کدپستی : 4913933165
  • تلفن : 01732687436
  • فاکس : 01732687082
  • پست الکترونیکی :
  • پیامک :
  • تلفن گویا :