مدیر عامل شرکت آب منطقه ای گلستان در جلسه پایش امور منابع آب کلاله و مراوه تپه:

ادارات شهرستان ها خط مقدم کار در بخش منابع آب هستند/ تسریع در طرح آبرسانی شهر کلاله

دومین جلسه پایش ادارات منابع ادارات منابع آب شهرستان ها، با پایش اداره منابع آب کلاله و مراوه تپه و با حضور مدیر عامل، معاونین و مدیران و کارشناسان ستاد و اداره کلاله و مراوه تپه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای گلستان، مهندس سید محسن حسینی مدیر عامل شرکت در این جلسه ،  ضمن عرض خدا قوت به همکاران اداره منابع آّب کلاله و مراوه تپه اظهار کرد: سال خشک و بشدت گرمی داشتیم. در چنین سال هایی، زحمت وتلاش همکاران شهرستان ها که خط مقدم کار هستند، بیشتر می شود. 

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای گلستان، مهندس سید محسن حسینی در بازدید از اداره کلاله و مراوه تپه و جلسه پایش دوره ای شهرستان ها اظهار کرد: در نیمه دوم سال باید اقداماتی مانند کنترل سیلاب وهمچنین آبگیری سدهای کوچک مخزنی انجام دهیم تا در نیمه اول سال آینده از لحاظ وضعیت منابع آب شرایط بهتری را تجربه نمائیم. 

وی با بیان اینکه، آبرسانی به کلاله از طرح هایی است که به دلیل مسائل اعتباری طی سال های گذشته متوقف شد، اما می باید این طرح را با حرکت وسیع و گسترده در سال جاری جلو برده ودر 1401 به اتمام برسانیم، گفت: در بخش آبرسانی با افزایش اعتبارات در سال جاری باید برای رفع چالش های بخش تامین به همکاران آب و فاضلاب نیز یاری برسانیم. 

مهندس حسینی، پیگیری سد مختومقلی فراغی، پیگیری ساختمان اداره منابع آب کلاله و مراوه تپه، استفاده از فناوری های نوین در اجرای طرح ها به ویژه بخش حفاظت و حضور مدیران و کارشناسان ستاد در شهرستان ها را از دیگر مسائل مهم برای پیگیری در این شهرستان به ویژه توسط مدیران ستادی عنوان کرد. 

*339مورد اصلاح و تعدیل پروانه های چاه ها در کلاله و مراوه تپه*

رئیس اداره منابع آب کلاله و مراوه تپه اظهار کرد: در محدوده این اداره 576 حلقه چاه وجود دارد که 339 مورد اصلاح و تعدیل انجام شده است و پروانه حفر اولیه  برای 99 مورد صادر شده است و نیاز به منصوبات نیز برای 88 مورد بوده است.

احمد پارسایی راد اظهار کرد: 70 حلقه چاه صنعت و خدمات در شهرستان کلاله وجود دارد و همچنین 49 حلقه چاه شرب و بهداشت در کلاله و 17 حلقه چاه شرب و بهداشت نیز در شهرستان مراوه تپه که  همه این چاه ها طبق دستور، بازدید و رسیدگی شده است و گزارش ها ارسال شده است. 

پارسایی راد افزود: امسال 1843 هکتار اراضی تحت شرب آب سطحی شناسایی شد که نسبت به سال 99 که 1142 هکتار بود 61 درصد افزایش شناسایی انجام شده است. 

وی با بیان اینکه دیواره سازی رودخانه دوغ نیاز به اعتبارات بیشتری دارد، تکمیل بانک های اطلاعاتی درآمد و مشترکین، تکمیل  جی پی اس خودروها، امکان سنجی برگزاری جلسات به صورت ویدئو کنفرانسی برای شهرستان ها و پیگیری سامانه پیامکی مشترکین را از دیگر تقاضاهای این شهرستان برای بهبود کار عنوان کرد. 

معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای گلستان نیز در این جلسه اظهار کرد: در تعیین تکلیف چاه های فاقد پروانه، انسداد چاه ها طلایی ترین زمان پاییز است زیرا هنوز کشت اتفاق نیفتاده است. 

مهندس جواد تیموری اظهار کرد: در اخذ احکام قضائی در شرکت هنوز عقب هستیم و قرارداد های جدید کاری در حوزه حفاظت باید به موقع انجام شود. افزایش اصلاح و تعدیل پروانه های بهره برداری و نصب کنتورهای هوشمند، برگزاری جلسات شورای حفاظت در شهرستان ها باید بیشتر مورد توجه باشد. 

وی افزود: رسیدگی به پرونده ها هنوز به حد مطلوب نرسیده است .هر چند، کمیسون شرق استان در گنبد مشغول به کار کرده است که می تواند به تسریع در روند رسیدگی به پرونده ها کمک نماید.

کد خبر: 4305
  تاریخ خبر : 15 مهر 1400
 1466
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 80
  • بیشترین بازدید همزمان : 642
  • بازدید امروز : 5,669
  • بازدید دیروز :
  • کل بازدید : 31,490,150
  • آخرین به روزرسانی : 23 دی 1403 12:59:49
  • شناسه IP شما : 18.188.162.87

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : گلستان، کیلومتر یک جاده آق قلا، شرکت آب منطقه‌ای گلستان
  • کدپستی : 4913933165
  • تلفن : 01732687436
  • فاکس : 01732687082
  • پست الکترونیکی :
  • پیامک :
  • تلفن گویا :