دراولین جلسه شورای حفاظت از منابع آب کلاله عنوان شد:
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای گلستان، فرماندار شهرستان کلاله در این جلسه با بیان این که امروز کمبود منابع آبی بیش از پیش نمایان است و مدیریت در مصرف باید در همه ابعاد صورت گیرد، گفت: اطلاع رسانی به موقع و جلب مشارکت های مردمی در استفاده صحیح و مصرف بهینه آب در بخش کشاورزی و شرب به منظور حفاظت از منابع آب می تواند بسیار موثر باشد.
ابراهیمی تودرواری در این جلسه بر تسریع استعلامات مختلف ادارات جهت خدمت هر چه بیشتر به مردم منطقه و رفع محرومیت تاکید نمود.
احمد پارسایی راد سرپرست اداره منابع آب شهرستان کلاله و مراوه تپه در این جلسه ضمن ارایه گزارشی از وضعیت بارندگی های حوزه عملکرد و آخرین وضعیت منابع آب زیرزمینی و سطحی حوزه عملکرد اظهار کرد: جهت به تعادل رسیدن منابع و مصارف آب در این شهرستان اقداماتی از قبیل کنترل کشت چاههای مجاز، جلوگیری از بهره برداری چاه غیر مجاز از طریق شناسایی و معرفی به مراجع قضایی و پر و مسلوب المنفعه نمودن چاههای غیر مجاز، تعیین تکلیف چاههای فاقد پروانه مشمول قانون تعیین تکلیف مصوب ۱۳۸۹ ، پیگیری و تجهیز نصب کنتور هوشمند در سال گذشته در این امور انجام شده است.
وی افزود: براساس بررسی های انجام شده تابستان پرتنشی به لحاظ آبی خواهیم داشت، و نیاز است از هم اکنون نسبت به اطلاع رسانی و جلب مشارکت عمومی به رعایت الگوی مصرف و سطح زیر کشت مطابق پروانه های صادره، تمدید پروانه های بهره برداری انجام شود.
دبیر شورای حفاظت منابع آب کلاله و مراوه تپه افزود: در سنوات اخیر توسعه کشت چغندرقند را در استان و منطقه شاهد هستیم. که با توجه به میزان قابل توجه آب مصرفی فرصت تغذیه زمستانه سفره های آب زیرزمینی را گرفته و کم کم جایگزین غلات می شود که از هم اکنون زنگ خطر تنش منابع آب زیرزمینی را به صدا درآورده است.
سرپرست منابع آب کلاله و مراوه تپه بر حفظ حریم و بستر رودخانه ها تاکید نموده و افزود: سازه های تقاطعی غیر استاندارد بر روی رودخانه اعم از پل، خطوط انتقال آب و برق، از سنوات گذَشته ساخته شده است که عامل اصلی بحرانهای ایجاد شده و تشدید تخریبهای ناشی از سیلاب هاست.
پارسایی راد افزود: هرگونه برداشت مصالح از رودخانه ها جهت پروژه های راهداری و حمل و نقل جاده ای پس از استعلام سازمان صنعت و معدن و تجارت و ارایه مستندات در صورت امکان و وجود مصالح رودخانه ای و ارسال به کمیسیون مربوط در بازه مورد نظر انجام خواهد گردید.
مدیر جهادکشاورزی در این جلسه ضمن ارایه اخرین وضعیت اراضی و نوع و سطح زیرکشت به کشت 550 هکتار چغندر قند در سطح شهرستان اشاره کرد.