به گزار روابط عمومی شرکت آب منطقه ای گلستان در این جلسه، مدیر عامل شرکت آب منطقه ای گلستان اظهار کرد: شهرستان گنبدکاوس سابقه تاریخی غنی دارد چه شهر قدیمی جرجان و شهر بکرآباد و چه برج بلند قابوس نشان می دهد که این شهرستان هم به لحاظ قدمت هم به لحاظ تکنولوژی سابقه زیادی دارد.
مهندس سید محسن حسینی با تشکر از مدیران سابق مدیریت منابع آب شهرستان گنبد در حفظ و صیانت از منابع آبی این شهرستان، تصریح کرد: 8 سد بزرگ مخزنی از مجموع 14 سد بزرگ مخزنی استان در شهرستان گنبد قرار دارد. سدهای گلستان ، کرند، اینچه برون، سد شهید قربانی و سد شهید ایمری و تالاب سدهای آلاگل و آلماگل از جمله سدهای استان در شهرستان گنبدکاوس است. که این سدها نیازبه حفاظت ، کنترل پایداری، مرمت وبازسازی ، تعمیر و نگهداری، برنامه آبگیری و برنامه مصرف آب دارند.
مدیر عامل شرکت آب منطقه ای استان تصریح کرد:سدهای کوچک مخزنی و آب بندان ها و مزارع پرورش ماهی استان هم عمدتا در شهرستان گنبدکاوس احداث شده اند که نیاز به مدیریت دارد.
مهندس حسینی در ادامه مسائل مرتبط با مدیریت سیلاب در این شهرستان را نیز از جمله مسائل مهم عنوان نمود و گفت: بخشی از وظایف شرکت آب منطقه ای در کنترل سیلاب مربوط به مدیریت مخازن ومهندسی رودخانه است.مهندسی رودخانه فقط لایروبی نیست؛ نقشه برداری ، تعیین حد بستر و حریم، رپرگذاری، اخذ سند بستر و مسائل مربوط به آگاهی رسانی و آموزش همگانی که در مقابل رودخانه باید به چه نحو عمل کنیم از جمله مهم ترین برنامه هایی است که ما در مهندسی رودخانه باید به آن توجه نمائیم.
مهندس حسینی بیان کرد: 195 کیلومتر رودخانه مرزی بین ما و ترکمنستان وجود دارد که اگر ابتکار عمل را در دست داشته باشیم ومنفعلانه عمل نکنیم اترک می تواند تبدیل به رودخانه صلح و دوستی بین دو کشور تبدیل شود.
مدیر عامل شرکت آب منطقه ای گلستان در ادامه طرح عمرانی آبرسانی از سد نرماب به 4 شهر و 130 روستای مرزی را از جمله طرح های مهم این شهرستان نام برد و گفت: هیچ کار عمرانی بدون مشکل نیست و می بایست مدیر امور شهرستان و مدیر طرح با هماهنگی در حل مشکلات اجتماعی طرح های عمرانی تلاش کنند تا به سرانجام برسد.
معاون امور عمرانی فرمانداری گنبد در این جلسه با بیان اینکه شهرستان گنبد بزرگترین شهرستان استان به لحاظ وسعت و به لحاظ جمعیت دومین شهر استان است، گفت: گنبدکاوس قطب کشاورزی استان است و با توجه به سدهای مهم در این شهرستان لازم است در بحث مدیریت منابع آب این شهرستان ویژه دیده شود.
مهندس پاشی زاده در ادامه تقویت نیروی انسانی امور منابع آب شهرستان، تعامل مناسب بین مدیر امور و بهره برداران، ارتباط مناسب بین امور با سایر دستگاه های اجرایی به ویژه امور عمرانی فرمانداری و توجه به مدیریت سیلاب در شهرستان و رسیدگی به تجاوزات حریم و بستر رودخانه ها را خواستار شد.
گفتنی است در این جلسه قنبری مدیر اسبق ، مهندس تیموری سرپرست سابق منابع آب شهرستان گزارشی از عملکرد امور و حسین ثابتی عباسپور سرپرست جدید مدیریت منابع آب این شهرستان برنامه های خود را ارائه نمودند .