به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای گلستان، مدیر عامل شرکت در این جلسه گفت: این جلسه با ارائه برنامه عملیاتی سازگاری با کم آبی توسط دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ، ارائه گزارش کشت شالی به طریق خشکه کاری و غرقابی در سال 98 و جمع بندی و نیز ارائه گزارش جمع بندی اقدامات دستگاه های ذیربط در خصوص برنامه سازگاری با کم آبی برگزار شده است.
مهندس سید محسن حسینی اظهار کرد: برنامه سازگاری با کم آبی در همه استان ها مطرح شده است. گلستان نیز در زمره استان های کم آب قرار دارد و باید مهم ترین اقدامات صرفه جویی در مصرف آب در بخش های مختلف کشاورزی، شرب و... وجود دارد را در این شورا بررسی و در دستور کار قرار دهیم.
وی بیان کرد: تخصیص های جدید استان در بخش شرب منوط به ارائه نهایی برنامه سازگاری با کم آبی و مصوب شدن آن در کشور است و بنابراین ابتدا باید این برنامه نهایی شده و پس از آن تخصیص ها انجام شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گلستان در این جلسه بیان کرد: دستگاه های اجرایی ذی ربط باید برنامه ای جامع و کاربردی با مشارکت خود مردم در زمینه استفاده هر چه بهینه تر از منابع آبی ارائه نمایند.
مهندس میرمحمد غراوی اظهار کرد: امسال سال خوبی را از لحاظ بارش بنا به پیش بینی ها نداریم بنابراین تغییر الگوی کشت در استان و ایجاد اقداماتی مانند گسترش سطح گلخانه ها ، زهکشی و و تجهیز و نوسازی اراضی باید بیشتر مورد توجه باشد تا به چالشی در این زمینه برخورد نکنیم.
معاون عمرانی استاندار با اشاره به برنامه عملیاتی ارائه شده توسط دانشگاه در این جلسه گفت: دستگاه ها اعتبارات مورد نیاز را برای اجرای این برنامه پیشنهاد دهند و در نهایت سازمان برنامه این موارد را در بودجه پیش بینی نماید.
گفتنی است، در این جلسه برنامه سازگاری با کم آبی استان مصوب و مقرر شد توسط دبیرخانه کارگروه، برنامه جهت تصویب نهایی به کارگروه ملی سازگاری با کم آبی ارسال شود. همچنین هر یک از ادارات عضو کارگروه ظرف یک هفته اعتبارات مورد نیاز برای اجرای پروژه های مرتبط با کم آبی را به سازمان برنامه و بودجه ارسال نمایند تا در بودجه های آتی پیش بینی لازم به عمل آید.