با هدف ترویج مدیریت مصرف آب در بخشهای مختلف و خصوصا کشاورزی؛
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای گلستان، معاون حفاظت و بهره برداری این شرکت اظهار کرد: با توجه به تغییرات اقلیمی در کشور که به ویژه در 2 دهه اخیر با آن مواجه بودیم و اثرات خود را در قالب دوره های خشکسالی، ترسالی و سیلاب ها نشان داده است، سازگاری با شرایط حاضر را ضروری نموده است.
وی با بیان این که برای این سازگاری باید همه بخش های جامعه در کنار هم قرار گیرند و هر کس در نقش و جایگاه خود به وظیفه اش عمل کند ، گفت: در این راستا حضور مردم و بهره برداران نقش بسزایی در عبور از این چالش و سازگاری با شرایط دارد.
مهندس دهقان افزود: برای اینکه مردم پای کار باشند باید شرایط برای آن ها تبیین شود، یعنی آگاهی بخشی و اطلاع رسانی درست به آن ها صورت گیرد. به عبارتی باید کار آموزشی و فرهنگی و اجتماعی انجام دهیم.
وی افزود: تاکنون برنامه های اطلاع رسانی در قالب همایش ها، سمینارها در مرکز استان و شهرستان ها اجرا شده است، ولی امروز ضرورت دارد تا یک گام به جلوتر برویم و در جمع بهره برداران و با مشارکت ایشان کار اطلاع رسانی وفرهنگی و اجتماعی انجام دهیم.
وی تصریح کرد: برای این موضوع به سراغ روستاها رفتیم چرا که در استان گلستان 87 درصد منابع آب استان در بخش کشاورزی و مابقی در بخش شرب و صنعت استفاده می شود. بدیهی است جامعه غالب بهره برداران بخش کشاورزی در روستاها ساکن هستند و از طرفی ایشان مشترکین شبکه شرب روستائی نیز هستند.
مهندس دهقان بیان کرد: لذا با این هدف ،جشنواره ای تحت عنوان آب- روستا- زندگی با همکاری جهاد دانشگاهی در سه روستای استان که نسبتا پوشش مناسب قومیتی را نیز داشتند، برگزار شد.
گفتنی است، در هر یک از این برنامه ها ضمن تهیه بروشور و متن سخنرانی با محوریت منابع و مجاری آبی و مقوله سیلاب مسابقاتی نیز برگزار شد و همچنین در این برنامه ها تلاش شد از هنرمندان همان روستاها برای اجرای برنامه و موسیقی دعوت و به کار گرفته شود.