به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای گلستان، معاون حفاظت و بهره برداری شرکت در این جلسه گفت: در اجرای کارهای مرمت و بهبود آببندان ها، رعایت اولویت مولفه های فنی و پایداری سازه ها ضرورت دارد و با توجه به وجود نیازمندی های ریپ رپ واجرای بتنی کردن کانال های ورودی و خروجی وتجهیز نقطه تحویل حجمی آب، نصب تابلوهای هشدار دهنده می تواند به عنوان اولویت های اول کار در مراحل طراحی و اجرایی مشاوران فنی طرح قرار گیرد.
مهندس حسین دهقان افزود: از طرفی با توجه به کاهش حدود 40 درصدی رواناب سطحی رودخانه ها، ایجاد هر گونه ظرفیت افزایش آب بندان ها مورد نظر آب منطقه ای نمی باشد و صرفا در مقاطعی که نیاز به کار، ضروری و بر اساس مطالعه فنی مورد نیاز باشد می تواند مورد بررسی قرار گیرد.
معاون آب و خاک جهاد کشاورزی استان نیز در این جلسه ضمن تشکر از همکاری و برگزاری جلسه گفت: اجرای مولفه های فنی از جمله ریپ رپ وبتنی کردن کانال های ورودی وخروجی وخاکریزی ، از اولویت های تصمیم گیری در مسائل فنی وبرآورد پروژه ها است.
مهندس فاضل گلعلی پور بیان کرد: با توجه به اعتبارات ابلاغی، تسریع در انجام کارها مورد انتظار است که این روند می بایست با هماهنگی شرکت آب منطقه ای صورت گیرد.
در این جلسه مقرر شد مشاوران طرح مرمت سدهای کوچک مخزنی و در تعریف پروژه ها، مولفه های فنی از جمله ریپ رپ، بتنی کردن کانال ورودی وخروجی تجهیز نقاط تحویل آب، نصب تابلوهای هشدار، خاکریزی در مقاطع مورد نیاز را پیش بینی و نظارت کنند.
همچنین کمیته فنی بین سازمانی نیز متشکل از نمایندگان شرکت آب منطقه ای و سازمان جهاد کشاورزی تشکیل گردد.