به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای گلستان، معاون حفاظت و بهره برداری در این جلسات تصریح کرد: می بایست در انجام امور محوله به طور پیوسته نوآوری داشته باشیم و در بخش شناسایی تصرفات به بستر و حریم رودخانه ها با جدیت بیشتری پیش برویم. همان گونه که کلیه سازه های تقاطعی بر روی رودخانه ها شناسایی شد این اهتمام در قسمت شناسایی تصرفات به بستر و حریم رودخانه ها نیز مد نظر باشد.
مهندس سید محسن حسینی بیان کرد: بارش های امسال نسبت به سال گذشته حدود 10 درصد کاهش داشته است ولی در هر بارش نیز رواناب جاری نمی شود وتبدیل به آب زیرزمینی می شود.
وی تصریح کرد: در بخش آگاهی رسانی و نصب تابلو در بخش مهندسی رودخانه قرار است امسال 300 تابلو در استان نصب شود که این مقدار تنها 10 درصد تابلوهای مورد نیاز برای رودخانه های استان است. باید تلاش کنیم این اقدام اجرایی شود.
معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای استان در ادامه افزود: شناسایی چاه های دارای بیش برداشت، و چاه های غیر مجاز مورد تاکید است و همچنین شورای حفاظت آب شهرستان ها باید جدی تر گرفته شود ودر توجیه مردم نسبت به نبود منابع آب و لزوم صرفه جویی در همه بخش ها به ویژه کشاورزان باید جدی تر عمل نمایید.
مهندس حسینی در ادامه با بیان این که به علت کاهش بارش ها و خشکسالی ذخیره آب آّبخوان کاهش یافته است گفت: در چنین وضعیتی کف شکنی چاه ها هم اثری ندارد وباید در این زمینه هم به مردم اطلاع رسانی شود و هم مسئولین شهرستانی از جمله فرمانداران توجیه شوند.
وی افزود: اطلاع رسانی و آموزش در جهت آگاهی هر چه بیشتر مردم بایستی با قدرت پیگیری شود، زیرا زمانیکه آموزش به خوبی صورت پذیرد ، مردم به عنوان همیار کنار ما حاضر خواهند شد.
مهندس حسینی تصریح کرد: کارشناسان می بایست تسلط کافی و مناسب بر منابع آبی منطقه وقوانین داشته باشند وامور با سرعت ودقت بیشتری پیش رود.
در این جلسات، مدیران ستادی واحد حفاظت وبهره برداری ضمن ارائه چکیده ای از بررسی عملکرد واحد حفاظت امورها بر تقویت نقاط قوت فعالیت ها و بررسی نقاط ضعف و برطرف کردن آن تاکید ویژه داشتند.
همچنین در ادامه این جلسات ادواری کارشناسان امورها به ارائه گزارش عملکرد خود در واحد مربوطه پرداخته و پیشنهادها و مشکلات خود را نیز در این زمینه بیان نمودند.