مدیرعامل شرکت آب منطقه ای گلستان:
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای گلستان، مهندس علی نظری در این جلسه اظهار کرد: ما باید به مردم آگاهی و امکان تفکر بدهیم و در عین احترام کامل قوانین را اجرا کنیم که در این صورت مردم نیز یاری رسان ما هستند.
مدیر عامل شرکت آب منطقه ای گلستان در ادامه،گفت: ما امروز متولی هستیم که نگذاریم اضافه برداشت از آبهای زیرزمینی صورت گیرد وباید برای این موضوع برنامه مشخص داشته باشیم.
مهندس نظری در ادامه با اشاره به اینکه جایگزینی آبهای زیرزمینی غیر قابل جبران است، افزود: دستگاه های مرتبط نیز باید محصولات کم آب بر را جایگزین کشت های پر آب طلب مانند شالی برای کشاورزان قرار دهند تا استفاده کمتری از آبهای زیرزمینی صورت گیرد.
در ادامه این جلسه معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای گلستان درخصوص عملکرد طرح احیا و تعادل بخشی اظهار کرد: طی 6 ماهه اول سال 95 تعداد 3400 مورد توزیع اطلاعیه و 3200 مورد توزیع اخطاریه صورت گرفته و 3119 مورد بازدید از چاه های فرم 5 نیز انجام شده است.
مهندس سید محسن حسینی افزود: طی 100 روز دوره کشت و آبیاری 12 هزار و 100 مورد کنترل کشت چاهها صورت گرفت که 5900 مورد مربوط به چاه های مجاز و 6 هزار و 200 مورد مربوط به چاه های غیر مجاز بود.
معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای استان بیان کرد: نصب کنتور هوشمند آب و برق تا پایان شهریور ماه 1166 مورد بوده و تا پایان سال 75 دستگاه دیگر نصب خواهد شد و نیز برنامه نصب یک هزار دستگاه کنتور برق فهام نیز از سوی دستگاه مربوطه پیگیری خواهد شد.
همچنین برنامه نصب کنتور حجمی نیز در سال جاری 153 مورد است که پس از انجام ساز و کارهای لازم تا پایان سال نصب خواهد شد.
وی در ادامه تصریح کرد: از ابتدای سال جاری 253 مورد انسداد چاه غیر مجاز صورت گرفته و تا پایان سال نیز باید 747 مورد انسداد دیگر صورت گیرد که هدف گذاری ما بر این است که در شش ماهه دوم به این تعداد برسیم.
مهندس حسینی بیان کرد: هم اکنون نیز 72 مورد احکام آماده اجرا،23 رای قطعی،129 رای بدوی و 403 مورد پرونده جریانی داریم و 313 مورد پرونده نیز بزودی به دادگاه ارسال خواهد شد.
معاون حفاظت و بهره برداری در ادامه افزود: 200 مورد اصلاح پرونه های بهره برداری قدیمی و تبدیل به پروانه بهینه مصرف آب در شش ماهه اول سال انجام شده است و 106 مورد تا پایان سال به اتمام می رسد.
در ادامه مدیران امورهای شهرستان ها نیز به ارائه گزارشی از وضعیت اجرای طرح احیا و تعادل بخشی در شهرستان های خود پرداخته و مشاورین طرح احیا نیز به بیان مشکلات و همچنین ارائه راهکار در خصوص اجرای این بهتر این طرح پرداختند.