به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای استان، معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای استان در این جلسه گفت: بحث مدیریت سیلاب شهری مقوله ای است که مورد تاکید شرکت آب منطقه ای هم به عنوان نهاد تخصصی در امر سیل و هم به عنوان مسئول کارگروه سیل استان است.
مهندس سید محسن حسینی اظهار کرد: به دلیل حساسیت این موضوع در تمام شهرهای استان جلسات متعددی با شهرداریها ودیگر دستگاه های مسئول تشکیل شده است که در خصوص مدیریت سیلاب شهری بحث و بررسی صورت گرفته و نقطه نظرات جمع آوری و تصمیم لازم اتحاذ شود و مطالعات متعددی در شهرهای مختلف در حال انجام است.
وی افزود: شهرستان رامیان از جمله شهرستان های در معرض خطر سیلاب است که به دنبال سیل هایی که در سال های 91 و 93 در این شهرستان رخ داده و بررسی های انجام شده به این نتیجه رسیدیم که عمده سیلابی که شهر رامیان را دچار مخاطره می کند از خارج شهر وارد می شود.
مهندس حسینی بیان کرد: شرکت مهندسین مشاور در این زمینه به کار گرفته شد و میزان بارندگی، شدت بارش، روان آب و سیلاب حاصل از این بارندگی ها در دوره های برگشت مختلف مورد بررسی قرار گرفت و گزینه های مختلفی توسط مهندسین مشاور پیشنهاد شد.
مهندس حسینی در این جلسه تصریح کرد: اجرای این طرح که کمک شایانی به حفظ امنیت شهر رامیان می نماید، نیازمند توجه مقامات استانی و ملی و تخصیص اعتبار مناسب و به موقع خواهد بود و لذا پیگیری لازم از طریق شرکت آب منطقه ای و فرمانداری رامیان و اداره کل مدیریت بحران استانداری ضرورت دارد.
در این جلسه فرماندار رامیان ضمن تشکر از اهتمام شرکت آب منطقه ای، نقطه نظرات خود را در زمینه لزوم دقیق بودن و سرعت در طرح مدیریت سیلاب شهری را بیان کرد.
در ادامه جلسه پس از توضیحات شرکت مشاور و پاسخ به سوالات فنی و اجرایی کمیته فنی بررسی کننده طرح، شرکت مشاور موظف شد، در اسرع وقت نسبت به ارائه گزارش های نهایی و نقشه های اجرایی طرح اقدام کند. با اجرای این طرح ،سیلاب ناشی از حوضه آبریز یوقورعلی ابتدا در جنوب شهر جمع آوری و توسط کانال سرپوشیده به رودخانه قره چای هدایت می شود.