به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای گلستان، موسی فرمانی اظهار داشت: این 66 هزار دانش آموزبه عنوان ناجی آب انتخاب شده اند و با ارائه آموزش های لازم در راستای مصرف بهینه آب، به عنوان سفیران اطلاع رسانی در خانواده و جامعه فعالیت می کنند.
وی با بیان اینکه این ناجیان آب آگاهی لازم در زمینه فرهنگ صرفه جویی در مصرف آب را به مردم ارائه می دهند، افزود: این دانش آموزان امسال در 14 ناحیه و 630 مدرسه در راستای کاهش مصرف آب در استان و روشهای بهینه مصرف اطلاع رسانی می کنند.
رئیس اداره روابط عمومی شرکت آب منطقه ای گلستان، با بیان نظام های شش گانه طرح دانش آموزی نجات آب گفت: آگاه سازی دانش آموزان با چالش ها و مشکلات آب کشور و استان، ایجاد حساسیت در بین دانش آموزان، آموزش راهکارها (راهکارهای مقابله با مشکلات منابع آبی، اضافه برداشت از منابع آب زیرزمینی، آلودگی منابع آب، سیل ها و ...) و اشاعه فرهنگ صحیح مدیریت مصرف آب از جمله مهم ترین اهداف این طرح عنوان شده است.
وی با بیان این که هدف از اجرای این طرح حفظ منابع آب استان و تحقق و اجرای آموزش های عمومی است، گفت: نظام آموزشی مهمترین نظام در طرح داناب است و به نوعی می توان گفت که قلب تبنده طرح محسوب می شود و هدف از این نظام آموزش و آگاهی بخشی معلمان و اثر گذاری پایدار بر دانش آموزان در زمینه مسائل آب کشور و استان می باشد.
فرمانی بیان کرد: طرح مشارکتی نیز به منظور تثبیت آموخته های دانش آموزان و همکاری دانش آموزان در این برنامه گنجانده شده است و در این نظام مسابقات متنوعی (روزنامه دیواری، نقاشی، عکاسی، وبلاگ نویسی، فیلم کوتاه و ...) دیده شده است.
وی با بیان اینکه ذخایر آب زیرزمینی در استان در حال کاهش است، تصریح کرد: همه ما باید در راستای مصرف بهینه آب همچون یک ناجی آب عملکرده و در هر زمان که آب به هدر می رود، حساسیت به خرج داده و تذکر دهیم.
رئیس روابط عمومی شرکت آب منطقه ای استان اظهار داشت: در آستانه عید نوروز مصرف آب در خانه ها به شدت افزایش می یابد و ناجیان آب در مدارس می توانند با فرهنگ سازی و ارائه راهکارهای مناسب برای خانه تکانی عید از مصرف بی رویه آب جلوگیری کنند.