|  رنگ  |  + 0 -  | 
ADA
بستن این پنجره
راهنما

این سایت مطابق با استاندارهای ADA برای نابینایان مناسب‌سازی شده و سازگاری این استاندارد در بخش‌های مختلف لحاظ گردیده است.
بستن این پنجره

به منظور تبادل تجربيات

نشست مشترك كارگروه سيل استانهاي گلستان و قم برگزار شد

   به گزارش روابط عمومي شركت‌آب منطقه اي گلستان، انتقال تجربيات استان گلستان در زمينه مديريت جامع سيل و تبادل نظر درباره چگونگي كاهش خسارات ناشي از سيل از جمله اهداف برپايي اين نشست بوده است.

  نشست مشترك كارگروه سيل و طغيان رودخانه هاي استانهاي گلستان و قم با حضور اعضاي اين كارگروه پس از بازديد از برخي از پروژه‌هاي كنترل سيل در استان گلستان، در محل سد بوستان برگزار شد.
   به گزارش روابط عمومي شركت‌آب منطقه اي گلستان، انتقال تجربيات استان گلستان در زمينه مديريت جامع سيل و تبادل نظر درباره چگونگي كاهش خسارات ناشي از سيل از جمله اهداف برپايي اين نشست بوده است.
   دبير كارگروه سيل و طغيان رودخانه هاي استان گلستان در اين نشست با تشريح اقدامات و برنامه هاي اين كارگروه، گفت: پس از نشست مشترك كارگروه سيل و طغيان رودخانه هاي كشور با كارگروه استاني ، مقرر شده كه با توجه به تجربيات استان در مديريت سيلاب ، زمينه انتقال آن به ساير استانها فراهم شود.
  مهندس "سيد محسن حسيني" افزود: كارگروه سيل و طيغان رودخانه هاي استان قم اولين كارگروه استاني است كه به گلستان سفر كرده و در جريان اقدامات استان در زمينه مديريت سيلاب قرار گرفته است.
  وي با اشاره به اهميت هماهنگي دستگاههاي اجرايي در مديريت سيلاب ، خاطرنشان كرد: اجرای برنامه های پیشگیری از سیل نیازمند هماهنگی همه دستگاه های اجرایی استان است.
  به گفته وي ، نگاه تخصصی به موضوعات مرتبط با سیل و تبیین شرح وظایف کارگروه استانی سیل و طغیان رودخانه های استان و تهیه بانک اطلاعاتی سیل استان از اولویت های این کارگروه است.
  وی با اشاره به ضرورت اجرایی شدن مصوبات جلسات کارگروه تخصصی سیل و طغیان رودخانه های استان گفت: این کارگروه تاکنون 24 جلسه با حضور اعضا برگزار کرده است و مصوبات و پيگيري‌هاي خوبی نیز داشته است.
  حسینی یادآور شد: برگزاری جلسه مشترک کارگروه کشوری سیل و طغیان رودخانه ها با کارگروه استان و بازدید اعضای کارگروه کشوری از طرح های پیشگیری و هشدار سیل از جمله برنامه های این کارگروه بوده است.
  معاون حفاظت و بهره برداري شركت‌آب منطقه اي گلستان با بيان اينكه تصویب طرح جامع سیل از جمله اقدامات مهم کارگروه تخصصی سیل و طغیان رودخانه‌ها بوده ، خاطرنشان كرد: اجرای برنامه های پیشگیری و کاهش خسارات سیل از ضرورتهاي اين مساله بوده كه آموزش عمومی، اطلاع‌رسانی و انجام مانورهای آموزشی از جمله اقدامات اساسی در این مسیر است.
دبير کارگروه تخصصی سیل و طغیان رودخانه‌های استان گلستان یادآور شد : انجام اقدامات سازه‌ای نظیر سدسازی، مهندسي رودخانه‌ و آبخیزداری در اولویت برنامه‌های این کارگروه قرار دارد.
  حسيني خاطر نشان کرد: تعیین تراز ایمن جاده‌ها و پل‌ها و طراحی و مهندسی مطلوبتر پل‌ها و اجرای طرح‌ جابجایی روستاها از دیگر اقدامات اساسی در این جهت بوده است.
  وی برگزاری مستمر جلسات کارگروه تخصصی سیل و طغیان رودخانه‌های استان و تدوین شرح وظایف هر دستگاه را نیز از دیگر اقدامات اجرایی عنوان کرد.
  وی با اشاره به نقش راهبردی کارگروه سیل و طغیان رودخانه های استان، بررسی پروژه های مرتبط با مدیریت سیلاب در این کارگروه را موجب تقویت روح کارشناسی این طرح‌ها و پرهیز از اقدامات موازی دانست.
  وی با اشاره به وظایف کارگروه سیل و طغیان رودخانه های استان افزود:  شناسایی نقاط آسیب پذیر از سیل، تعیین ضرورت های مطالعاتی و تحقیقاتی پیشگیرانه، ساماندهی و هماهنگی اقدامات و دستگاه های مرتبط با پیشگیری و کاهش خسارات سیل و تدوین نظامنامه پیشگیری و کاهش خسارات سیل از جمله وظایف این کارگروه می باشد.
  به گفته وی، ایجاد هماهنگی با سایر کارگروه های تخصصی، همکاری با کارگروه های عملیاتی در زمان وقوع سیل، تهیه بانک اطلاعاتی مشخصات و میزان آسیب های سیل، تعیین اولویت نصب سیستم های هشدار سیل و پیگیری تامین اعتبار، برنامه ریزی و انجام برنامه های آموزشی و ارایه گزارش عملکرد به کارگروه تخصصی کشوری از دیگر وظایف این کارگروه است.
  دبير  کارگروه تخصصی سیل و طغیان رودخانه‌های گلستان همچنین با اشاره به مشخص شدن وظایف دستگاه‌های مسوول برای کاهش خطرات سیلاب در این کارگروه، یادآور شد: ایجاد کارگروه‌های شهرستانی سیل و طغیان رودخانه ها، برگزاری همایش هم اندیشی مدیریت جامع سیل در گلستان، مرمت و بازسازی ایستگاه‌های هواشناسی و تنظم ظرفیت سدها جهت کنترل سیل از جمله مصوبات کارگروه سیل و طغیان رودخانه های استان می باشد.
  حسيني افزود: شناسایی نقاط آسیب پذیر اضطراری رودخانه های استان و اصلاح آنان با همکاری دهیاری ها و شهرداری ها و آمادگی برای اقدام اضطراری زمان وقوع سیل، بازدید مستمر از رودخانه ها و اخطار به متجاوزین به حریم روخانه ها، تسریع در لایروبی رودخانه های استان از دیگر اقدامات این کارگروه است.
  به گفته وی، شناسایی و مرمت نقاط آسیب پذیر راه‌ها، خطوط انتقال نفت، گاز، برق و آب و اولویت بندی پل های آسیب پذیر و تاکید بر ضرورت آمادگی لازم برای تخریب آنان هنگام بروز سیل و بسیج همه دستگاه‌های اجرایی استان برای مقابله با سیل احتمالی را از دیگر تصمیمات کارگروه تخصصی سیل و طغیان رودخانه های استان عنوان کرد.
  به گفته وی تصویب طرح جامع سیل از جمله اقدامات مهم کارگروه تخصصی سیل و طغیان رودخانه‌ها بوده است.
  وی با تاکید بر ضرورت اولویت‌های برنامه پیشگیری از کاهش خسارات سیل، گفت: آموزش عمومی، اطلاع‌رسانی و انجام مانورهای آموزشی از جمله اقدامات اساسی در این مسیر است.
  کارگروه تخصصی سیل و طغیان رودخانه های استان گلستان در سال 85 با هدف ساماندهی وهماهنگی اقدامات و دستگاه های مرتبط با پیشگیری و کاهش خسارات سیل، شناسایی آسیب پذیری در برابر سیل، تعیین ضرورت های مطالعاتی و تحقیقاتی در خصوص کاهش خسارات سیل و تدوین نظامنامه پیشگیری و کاهش خسارات سیل با حضور 23 دستگاه تشکیل شد.
دفتر بازسازی و حوادث غیرمترقبه استانداری، معاونت برنامه ریزی استانداری، شرکت آب منطقه ای، اداره کل هواشناسی، اداره کل آبخیزداری، جمعیت هلال احمر، اداره کل راه و ترابری و سازمان جهاد کشاورزی، سازمان مسکن و شهرسازی، بنیاد مسکن، صدا و سیما، دادگستری، نیروی انتظامی، مخابرات، اداره کل حفاظت محیط زیست، دانشگاه علوم پزشکی استان اعضای کارگروه سیل و طغیان رودخانه های استان را تشکیل می دهند.
 

کد خبر: 140
  تاریخ خبر : 9 تیر 1388
 681
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 136
  • بیشترین بازدید همزمان : 607
  • بازدید امروز : 35,845
  • بازدید دیروز :
  • کل بازدید : 23,940,518
  • آخرین به روزرسانی : 15 اردیبهشت 1403 11:55:41
  • شناسه IP شما : 3.144.254.231

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : گلستان، کیلومتر یک جاده آق قلا، شرکت آب منطقه‌ای گلستان
  • کدپستی : 4913933165
  • تلفن : 01732687436
  • فاکس : 01732687082
  • پست الکترونیکی :
  • پیامک :
  • تلفن گویا :